Activiteiten & Evenementen

activiteiten en evenementen

Beste klanten en vrienden..

Op deze informatieve pagina vind u en lijst met georganiseerde of geplande activiteiten van de Manege De Woelige Stal. Tina is van de interne organisatie en verantwoordelijk voor de activiteiten.

Op de manege kunnen onze klanten een buitenrit, dagrit of leuk ruiter evenement aanvragen. Voor suggesties of een heb je een leuk idee mail ons vandaag nog! Deel jou creativiteit met ons team. De Woelige Stal welkom jou en we staan open voor nieuwe activiteiten te paard.

Heb je zin in een dagtocht te paard met een vrienden groep. Of wil je een buitenrit maken op de Veluwe en Edese bossen. Bekijk dan hieronder, wat wij op het moment gepland hebben. De planning en uitvoering van de activiteiten is in sommige gevallen onder voorbehoud. Je kunt ook een rit te paard aanvragen en je buitenrit zelf inplannen. Hoe vroeger je reserveert des te meer kans je hebt om de paardentocht gezamelijk uit te voeren!

DatumDagActiviteitVan TotExtra infoPrijs ritPrijs eten
meivakantieMaandag?Mini trainingskamp?11:00-16:00Voor gevorderde195,00
10 Juli t/m 14 JuliMaandag-vrijdagPony/trainingskamp11.00-15.00375,00
24 Juli t/m 28 JuliMaandag-vrijdagPony/trainingskamp11.00-15.00375,00

Pinnen op de manege is helaas niet mogelijk.

De activiteiten voorwaardes en verdere uitleg.

Activiteiten deelname en buitenritten of dagtochten kunnen op afspraak worden gemaakt. Reserveer tijdig aub..
Voor buitenritten geldt een minimale leeftijd 12 jaar en het niveau moet gevorderd zijn en voor dagtochten buiten de vaste dagtochten of buitenritten van 2 uur of meer (onder begeleiding)geldt een minimum van 5 personen   Wil je 1 of 2 uren een buiten rijden vraag het ons even. Het is wellicht goed mogelijk dat je mee kunt rijden met een groepje ruiters van de manege. Dit kan op vaste uren en dagen zoals zaterdag en/of op de zondag.

Buitenritten worden door ervaren ruiters begeleid zoals Kwendolien, Michiel, Margo of Jolijn. Maar soms door andere gezellige vrijwilligers die al jaren op de manege komen. Rijervaring verplicht voor u en onze veiligheid. Onze ritten zijn alleen geschikt voor gevorderde ruiters vanaf 12 jaar en in overleg voor half gevorderd. Heb je lang niet gereden geef dit even aan en dan zal er in overleg eerst een les geboekt worden.

De manege is in het bezit van een veiligheidscertificaat. De veiligheid van onze klanten en medewerkers staan bij ons voorop. Rijkleding zoals een rijbroek, goedgekeurde cap en laarzen of chaps zijn verplicht om zelf te hebben.

Lees hier meer over je eigen veiligheid tijdens het paardrijden.

Voor buitenritten dient een risicoverklaring te worden ingevuld. Risicoverklaring

Mooie locatie voor uw workshops of vakantie te paard

Bel gewoon even! 0318-610397 en bespreek het met Tina.

Groepsaccommodatie voor vakanties tot 20 personen en verhuur van paardenstalling.

Voor meer informatie kunt u ook Astrid bellen op 06-21971237.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com