Buitenritten op de Veluwe

Wilt u ook genieten van de mooie omgeving op de Veluwe? En dat op de rug van een paard? We hebben meer dan 250 km aan routes in de bossen, heide en zandvlaktes van het Wekeromse zand, het Roekelse bos, de Mossel, de Ginkelse heide, het Edese bos en het Lunterse bos. Naast alle mooie routes kun je onderweg van alles tegen komen in het bos zoals reeën, herten, zwijnen, “wilde” stieren en de “wilde” paarden van de Veluwe. Elke zaterdag en zondag zijn er 2 uurs buitenritten waar u als gevorderde ruiter aan mee kunt doen. Wilt u reserveren dan is dat mogelijk via 0318610397

Buitenrit
Buitenrit

Ponykampen, minikamp en trainingskamp 2021….

Minikamp, Minitrainingskamp, Ponykamp en Pony/Trainingskamp

Minikamp

Tijdens de Meivakantie hebben we 2 minikampen. Kamp 1 is 2 daagjes met 1 nachtjes slapen, ideaal voor kinderen die bijvoorbeeld voor het eerst op een kamp gaan en hierdoor lekker kunnen wennen. Ze gaan 2x per dag lekker rijden of spelen met de pony’s/paarden en gaan we de pony’s pimpen en lekker knuffelen. Daarnaast gaan we leuke spelletjes doen. Geschikt voor kinderen van 10 tot 14 jaar, minimaal 1 jaar rijervaring. We beginnen op maandag om 11.00 uur en op dinsdag eindigen we om 16.00 uur. je mag ook je eigen pony meenemen.

03-05-2021 t/m
04-05-2021
Maandag en DinsdagMinikamp11:00-16:00voor kinderen tussen de 10 en 14 jaar100,00
Kamp 2 is 3 dagen en 2 nachtjes slapen, dit is voor meiden (en jongens zijn uiteraard ook welkom) tussen de 12 en 15 jaar die al wat verder zijn. Hierbij gaan we lekker dressuren, springen en naar het bos en als het weer het toelaat gaan we naar de waterbak. We rijden dus 2x per dag, 1 keer les en 1x bos. Dit kan zowel met een pony of paard van ons of met je eigen pony/paard. Naast het rijden gaan we ook leuke andere dingen doen met de pony’s en ook zonder de pony’s. Je moet minimaal 3 jaar ervaring hebben. We beginnen woensdag om 11.00 uur en we eindigen vrijdag om 16.00 uur.
05-05-2021 t/m
07-05-2021
Woensdag t/m
Vrijdag
Mini trainingskamp11:00-16:00voor jeugd tussen de 12 en 15 jaar150,00
 • Ponykamp
 • Ponykamp 2017 week2 Manege de Woelige Stal Ede
 • Ponykamp 2017 week1 Manege de Woelige Stal Ede
 • Ponykamp 2017 week1 Manege de Woelige Stal Ede
 • Ponykamp 2017 week1 Manege de Woelige Stal Ede
 • Ponykamp 2017 week1 Manege de Woelige Stal Ede
 • Ponykamp 2017 week1 Manege de Woelige Stal Ede
 • Mini trainingskamp 2018 Manege de Woeligestal Ede
 • Mini trainingskamp 2018 Manege de Woeligestal Ede

Ponykamp

Vind je het leuk om tijdens jouw Ponykamp de hele dag met pony’s/paarden om te gaan? En vind je het supergaaf om het bos in te gaan met een pony of paard? Dat komt dan mooi uit, want bij onze ponykampen maken wij elke dag buitenritten, daarnaast zullen we ook een keer in de bak rijden, spelletjes met de pony’s doen, gaan we naar het crossterrein van de buren waar we met de pony’s door de waterbak mogen crossen. Naast het rijden doen we ook leuke spelletjes, houden we een fotoshoot met de pony waar je die week op zit (of je eigen pony/paard), gaan we hoefijzers versieren etc. De 1e dag van je ponykamp mag je een pony/paard uitkiezen, waar je de hele week mee mag rijden, dat is dan voor een week je eigen paard. Maar je mag ook met je eigen pony of paard komen! Die krijgt dan een mooie stal en weidegang.  Als het heel warm weer is gaan we ook lekker zwemmen. We hebben 2 slaapzalen met eigen toilet en douche waar we gezellig met z’n allen slapen. De accomodatie bied een ruime eetkamer met keuken en gescheiden leefruimte plus een buitenterras met BBQ.

Ponykamp 11 t/m 16 jaarmaandag 19 juli t/m
vrijdag 23 juli


Geschikt voor half gevorderd en gevorderde ruiters
 • Koss
 • Buitenrit
 • Ponykamp 2017 week2 Manege de Woelige Stal Ede
 • Ponykamp 2017 week1 Manege de Woelige Stal Ede
 • Ponykamp 2017 week2 Manege de Woelige Stal Ede

Trainingskamp

Onze trainingskampen zijn geschikt voor jongeren van 16+ jaar met voldoende rij-ervaring (gevorderde ruiters, B/L niveau, ook wedstrijdruiters met eigen pony/paard op dit niveau zijn van harte welkom)Tijdens onze trainingskampen zijn er dagelijks dressuurlessen, springlessen en gaan we naar de Valouwe voor een crossles. De lessen worden gegeven in kleine groepjes en worden gegeven door verschillende gediplomeerde instructeurs. Daarnaast houden we ook een “lol met je knol” dag met bv. een buitenrit, schriktraining, WE, vrijheidsdressuur etc en een bonte avond. We rijden gemiddeld 2 keer per dag, in de ochtend een keer en in de avond.
Naast de praktijk lessen zal er ook een theorieles of workshop georganiseerd worden.
Het trainingskamp word gehouden van 26 t/m 30 Juli 2021. Kijk voor foto’s en video’s van vorige jaren op onze foto en video pagina.
Op de manege staat een klein zwembad waar we met mooi weer heerlijk van kunnen genieten en chillen. We gaan een avondje gezellig bbqen of gourmetten, met een bonte avond en bijvoorbeeld een kampvuur.
Bekijk ook onze YouTube pagina voor filmpjes van onze activiteiten.
De kosten voor het trainingskamp is € 350. Nog 1 plekje

Trainingskamp 16+maandag 26 Juli t/m
vrijdag30 Juli
1 plekje

Tijden deze week zijn
er meerdere trainingen:
Dressuur, springen en is er een crossles. En ook tijd voor lol.
350

Pony/trainingskamp

!!!!NIEUW!!! Pony/trainingskamp voor gevorderde jeugdruiters tussen de 12 en 16 jaar met kan met een eigen pony of paard of met 1 van onze allround pony’s/paarden. Deze week is een combinatie tussen een trainingskamp en ponykamp, waarbij we de dressuur, spring en crosstrainingen combineren met dagelijks een buitenrit. Daarnaast zullen net als bij het ponykamp leuke spellen doen, een dagtocht en andere leuke dingen. Dit kamp zal plaatsvinden van 23 augustus t/m 27 Augustus 2021 € 325

Pony/Trainingskamp 12 t/m 16 jaar23 Augustus t/m 27 Augustus

Deze week is een combinatie van een trainingsweek met lessen dressuur, springen, cross en buitenritjes. Alleen voor gevorderde
325

Aanvang op maandag om 11:00 uur
Vertrek op vrijdag om 15:00 uur

 • Koss
 • Ponykamp 2017 week2 Manege de Woelige Stal Ede
 • Ponykamp 2017 week1 Manege de Woelige Stal Ede
 • Valeska
 • Koss

Op vakantie met je paard

Lekker op vakantie in je eigen land en ook nog de gelegenheid om je eigen paard mee te nemen!

Wil je graag op vakantie met je paard in een mooie bosrijke omgeving?? Met een klein groepje of een grotere groep? Een weekend, midweek of een week, alles is mogelijk.
Kom dan naar de Woelige Stal in Ede!! Kijk op onze website voor de beschikbaarheid. www.de-woeligestal.nl

Manege de Woelige Stal ligt midden op de Veluwe midden in de bossen, je rijdt het zandpad uit en je hebt meer dan 250 km ruiterroutes, o.a het Roekelse bos, de Mossel, de Ginkelse heide, het Wekeromse zand, lunterse bos en het Edese bos.

De manege heeft een groepsaccommodatie tot 20 personen en een chalet voor max 5 personen. Daarnaast heb je beschikking over een stal en de wei.
De groepsaccommodatie beschikt over 2 slaapzalen, met douches en toilet, een keuken met alles erop en eraan, een serre en een eigen terras met buitenkeuken.
De chalet is ook volledig ingericht en heeft ook een eigen terras.

Vakantie

We zitten op een kleine afstand (met de auto 5 min) van het centrum van Ede, Wekerom, Lunteren, Otterlo en Harskamp waar je lekker cultuur kunt snuiven of kunt winkelen en boodschappen kunt doen.

Daarnaast zitten we vlakbij het crossterrein de Valouwe Hier kun super leuke crosslessen krijgen van Wendela of in overleg een eigen instructeur. Er staan vele hindernissen en een mega gave waterbak, of zeg maar 3 waterbakken!

Ponykamp 2017 week2 Manege de Woelige Stal Ede
Ponykamp 2017 week2
Trainingskamp 2018 Manege de Woelige Stal Ede
Trainingskamp 2018

Kijk op onze website of ons bedrijfsfilmpje voor een kleine impressie of vrije datums op
www.de-woeligestal.nl
https://www.youtube.com/watch?v=IaE0w3QXC20
0318610397

Vakantie
Ginkelse Heide
Terras accommodatie
Terras accommodatie
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers liken dit: