Mini Trainingskamp van 3 dagen

Mini Trainingskamp van 3 dagen

Trainingskamp van 3 dagen

In de Meivakantie van 2 t/m 4 Mei organiseert Manege De Woelige Stal een trainingskamp voor gevorderde jeugdruiters van 13 t/m 16 jaar.

Tijdens het kamp gaan we iedere dag lessen, o.a dressuurles, springles en crossles, daarnaast gaan we ook lekker naar het bos. Genieten van de Veluwse Heide.

Lijkt het jou ook leuk om met leeftijdsgenootjes 3 dagen te genieten van alles wat met paarden te maken heeft en daarnaast ook nog veel leren over paarden/pony’s en op je paard/pony? Met een pony van de Manege of je eigen pony, geef je dan gauw op. Naast dat er veel te leren valt maken we uiteraard ook een hoop lol!

Trainingskamp

Springwedstrijd

Trainingskamp

Voor meer informatie kijk op onze website bij Ponykamp of bel naar 0318-610397

Vakantie te paard-April aanbieding bij Manege de Woelige Stal

Vakantie te paard-April aanbieding bij Manege de Woelige Stal

Vakantie te paard-April aanbieding bij Manege de Woelige Stal

Het voorjaar is aangebroken, ideaal voor een weekendje we op de Veluwe met je paard!!

Hou je van buitenrijden maar heb je daar geen mogelijkheid voor en lijkt het jou  leuk om met een groepje vrienden, vriendinnen,  stalgenootjes, vereniging of familie een leuk paarden weekendje te organiseren?

Kom genieten van de 250 km ruiterroutes op de Veluwe verdeeld over het Roekelse bos, het Wekeromse zand, de Mossel, de Ginkelse heide en het Lunterse bos.

De Manege heeft een mooie groeps-accommodatie voor max 20 personen met 2 slaapzalen, 2 badkamers, keuken, serre, terras met buitenkeuken en een chalet voor 5 personen met eigen terras

Voor de paarden zijn er ruime stallen en weidegang.

Boek nu voor 1 April een last minute weekend in April en krijg 10% korting!
Vraag naar de mogelijkheden en welke weekenden er nog vrij zijn via 0318-610397 of 0621971237

 

Chalet
vakantie op de veluwe

Terras accommodatie

 

Picknickrit tijdens Pasen

Picknickrit tijdens Pasen

Picknickrit tijdens Pasen bij Manege De Woelige Stal

Wil je genieten van een picknickrit van 4 uurs te paard over de mooie Veluwe in Ede. Alles komt aan bod zoals rijden in bos en over heide. In de omgeving van het Roekelse bos, de Mossel en de Ginkelse Heide, dwars door het gebied van de “wilde” paarden en koeien. Lekker uitgebreid picknicken in het bos terwijl de paarden ook mogen uitrusten, eten en drinken.

De picknicktocht zal georganiseerd worden door de Woelige Stal tijdens 2e Paasdag op maandag 2 April, van 11.00 uur tot 16.00 uur. Er volgt ook nog Hemelvaarts buitenrit met maaltijd in April-Mei 2018.

Paasrit Ede

Picknickrit

 

Paasrit Ede

NL Doet bij Manege de Woelige Stal

NL Doet bij Manege de Woelige Stal

NL Doet bij de Woelige Stal in Ede

Vrijdag 9 Maart 2018 en Zaterdag 10 Maart wordt de jaarlijkse NL Doet dag georganiseerd door het Oranje Fonds. Manege de Woelige Stal heeft zich ook opengesteld voor hun vrijwilligers. Er zijn al een aantal leuke vrijwilligers die zich aangemeld hebben. Wil je ook een dagje komen helpen geef je dan op, dan maken we er met z’n alle een gezellige dag van!

 

NL Doet Ede
manege paarden stallen
NL Doet
Manege onderhoudswerkzaamheden

Meld je aan of laat een bericht achter..

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp (verplicht)

Uw bericht (verplicht)

 

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers liken dit: