Dagtochten op de feestdagen

Tijdens Pasen, Pinksteren en Hemelvaart zijn er weer dagtochten!

Wilt u ook nog genieten van een heerlijke dagtocht met lunch of ontbijt tijdens de feestdagen? Kom dan mee rijden met 1 van onze dagtochten op 2e paasdag, 2e pinksterdag of Dauwtrappen tijdens Hemelvaartsdag.

De ritten zijn geschikt voor gevorderde ruiters. Tijdens de dagtocht worden de paarden lekker afgezadeld en verzorgd, zodat zowel ruiter als paard kunnen genieten van een heerlijke pauze in het bos, waarbij u kunt genieten van een heerlijke lunch of champagne ontbijt.

  • Er zijn nog 2 plekken op 2e paasdag (22 April) van 11.00 uur tot 16.00 uur, een mooie rit met een lunch in het bos. € 75,-
  • Op 2e Pinksterdag (10 Juni) zijn er nog 5 plekken beschikbaar. Ook deze rit is van 11.00 uur tot 16.00 uur met lunch in het bos. € 75,-
  • En tijdens Hemelvaart (30 Mei) zijn er nog 2 plekken beschikbaar. Deze rit is van 06.30 uur tot 11.30 uur, dit een dauwtraprit met Champagne ontbijt in het bos.

De manege ligt in een mooi bosrijk gebied op de Veluwe met meer dan 250 km ruiterroutes. Tijdens deze ritten zullen we via de Roekel naar de Mossel rijden en over de Ginkelse heide.

Kijk voor meer informatie of meer activiteiten op onze pagina activiteiten&evenementen.
Voor het opgeven voor 1 van deze ritten kunt u telefonisch contact opnemen via het nummer 0318-610397


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers liken dit: