Trainingkamp 2019

In 2019 gaan we weer een trainingskamp organiseren!

Na het succes van vorig jaar doen we dit jaar niet 1 week maar 2 weken! 15 t/m 19 Juli en 26 t/m 30 Augustus. Schrijf je in voor 20 April en krijg 25 euro korting!


Onze trainingskampen zijn geschikt voor jongeren tussen de 14 en 25 jaar met voldoende rij-ervaring (gevorderde ruiters, B/L niveau, ook wedstrijdruiters met eigen pony/paard op dit niveau zijn van harte welkom)Tijdens onze trainingskampen zijn er dagelijks dressuurlessen, springlessen en gaan we naar de Valouwe voor een crossles. De lessen worden gegeven in kleine groepjes en worden gegeven door verschillende gediplomeerde instructeurs. Daarnaast gaan we ook 1 of 2 keer lekker naar het bos, hebben we een keer schriktraining of Working Equitation en werken we aan zit en fit training. We rijden gemiddeld 2 keer per dag, in de ochtend een keer en in de avond.

Naast de praktijk lessen zal er ook een theorieles of workshop georganiseerd worden.

De kampen worden gehouden van 15 t/m 19 Juli (16 t/m 25 jaar) en 26 t/m 30 Augustus 14 t/m 21 jaar). Kijk voor foto’s en video’s van vorige jaren op onze foto en video pagina.

Op de manege staat een klein zwembad waar we met mooi weer heerlijk van kunnen genieten en chillen. We gaan een avondje gezellig bbqen of gourmetten, met een bonte avond en bijvoorbeeld een kampvuur.

Bekijk ook onze YouTube pagina voor filmpjes van onze activiteiten.

De kosten voor het trainingskamp zijn zowel met een eigen pony/paard als met een paard voor ons € 325 euro, schrijf je je in voor 20 April dan krijg je 25 euro korting!

Bel voor meer informatie naar 0318-610397 en vraag naar Tina

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers liken dit: