Trainingskamp 2020

Een leuk en leerzaam trainingskamp bij manege de woelige stal voor fanatieke meiden en jongens tussen de 15 en 25 jaar.

trainingskamp algemeen

Bij manege de woelige stal staat het kamp in teken van intensieve begeleiding tussen instructeur, ruiter en het paard. Een leerzame week met gezelligheid.

Deze leuke, leerzame trainingsweek zal plaatsvinden in de week van 20 Juli t/m 24 Juli. Tijdens deze week zijn er dressuurlessen, springlessen en gaan we naar het terrein de Valouwe voor een crossles. Naast de praktijklessen zal er ook een theorieles of workshop plaats vinden. Naast alle lessen gaan we ook een keertje lekker het bos in om te ontspannen.

De manege heeft een mooie accommodatie waar je lekker kunt vertoeven, voor de paarden zijn er mooie ruime stallen en de mogelijkheid om je paard in de wei te zetten. We hebben een zwembadje om te kunnen afkoelen tijdens de hele warme dagen.

Ben jij een gevorderde ruiter maar je hebt geen eigen paard of pony kan er in overleg ook op een paard van ons gereden worden. Hiervoor is een beperkt aantal plaatsen en zal er uiteraard even proef gereden moeten worden om te kijken wat er bij je past.

Wil je graag mee doen met deze week wees er dan op tijd bij, er zijn nog 5 plekken beschikbaar. Graag even bellen naar 0318-610397 of mailen naar tina@de-woeligestal.nl

De kosten voor de week zijn 325 euro en bij inschrijving dient er een voorschot ter reservering gedaan te worden.

Kijk voor foto’s op onze website of facebook pagina

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers liken dit: