Wie zijn wij

 Manege op de Veluwe in Ede

De Woelige Stal is een Manege en vakantie adres met paard op de Veluwe in Ede .

Ik ben Astrid, al meer dan 40 jaar eigenaresse van Manege de Woelige stal. En met heel veel plezier al meer dan 45 jaar in het paardenvak. Mag ik verder even voorstellen mijn dochter Tina, werkt alle dagen mee in het bedrijf waar zij onder meer een groot deel van de lessen en de organisatie voor haar rekening neemt. In 2005 heeft zij de 4 jarige opleiding paardenhouderij management met succes afgerond; daarnaast heeft zij haar ORUN instructeursdiploma van de KNHS behaald en het EHBO voor paarden. Ieder jaar volgt zij bijscholingen om te kunnen blijven vernieuwen. Ze heeft zelf ZZ-zwaar dressuur gereden met Vip (Visalis), ZZL met Zjang en nu momenteel Z1 met Sugar die eerst in de lessen mee liep. Ze volgt wekelijks les om te verbeteren en dit op haar leerlingen over te kunnen brengen

Vast lid van ons team is Gerard, mijn vriend & huisgenoot die naast alle dagelijkse werkzaamheden om en met de paarden, alle reparaties en onderhoudswerkzaamheden aan de manege uitvoert.

We hebben vaste vrijwilligers die ons meehelpen op de Manege de Woelige stal in Ede.

Onze vaste vrijwilligers zijn Margo, Jolijn, Kwendolien, Michiel, zij zijn onze vaste begeleiders voor de buitenritten. Daarnaast hebben we Dick onze vaste hulp op zaterdag met allerlei klusjes en is onze website beheerder. Annelien is onze osteopaat voor de paarden, zij heeft samen met Tina de opleiding paardenhouderij gedaan en is daarnaast geslaagd voor haar diploma osteopathie  en acupressuur voor paarden.

Daarnaast zijn er nog talrijke en enthousiaste vrijwilligers die elk hun steentje bijdragen. Kortom èèn grote en gezellige paardenfamilie.

Astrid, Tina, Gerard

Astrid
Tina
Gerard

In memoriam: Onze honden Bijoux, Kailey en Layla

Layla
Kayli

 

Onze “nieuwe” honden Maggie en Kira

Annelien vd Top, Osteopaat
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com