Workshops

Prachtige locatie voor het geven van workshops of vakantie met paard

U geeft workshops met en over paarden of bent u op zoek naar een vakantie met paard, maar zoekt een geschikte locatie? Bij De Woelige Stal, gelegen direct aan de Hoge Veluwe in Ede, is alles wat u hiervoor nodig heeft aanwezig. Workshops per dagdeel of meerdere dagen aaneengesloten.

De Woelige Stal heeft daarnaast de beschikking over buitenbak met verlichting en afspuitplaats, gelegen aan De Ginkelse Heide en aangesloten bij de Veluweroute. Buitenritten kort of lang over de Veluwe of door de bossen, op eigen of manegepaarden, zelfs een picknick is mogelijk. Ter ontspanning / multimedia doeleinden TV/DVD speler in de recreatieruimte aanwezig.

Stalling en weidegang voor het paard en overnachtingsmogelijkheden met eigen sanitair en keuken. Ook de uitstekende kennis van (het welzijn van) paarden en de gezellige entourage dragen bij aan een heerlijke vakantie of workshop, van één tot meerdere overnachtingen.

Bent u die ruiter/menner met of zonder eigen paard en heeft u weinig mogelijkheden tot het buiten rijden of wilt u eens in een andere prachtige omgeving rijden, alleen of met meer, u bent van harte welkom tot 12 personen en paarden. Ook voor maneges die er met hun leden eens “tussen uit” willen. In of buiten het seizoen, doordeweeks of in het weekend, gezelligheid gegarandeerd.

Kortom, voor een locatie voor vakantie met paard of een workshop grondwerk, schriktraining, rechtrichten, etc, met of zonder eigen paarden, gaat u naar manege De Woelige Stal.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Astrid van Dorp via telefoonnummer 06-21971237 of 0318-610397.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com